Autorijles voor leerlingen met enige rijervaring

Home Autorijles voor leerlingen met enige rijervaring

Heb je al enige rijervaring maar nog geen rijbewijs? Zoek dan niet verder. Bij Rijschool Nitro bieden wij naast autorijles voor beginners ook rijlessen aan voor mensen met enige rijervaring.

rijschoolErvaren instructeurs

Bij Rijschool Nitro word je begeleid door ervaren instructeurs. De instructeur helpt je de juiste basisvaardigheden en technieken aan te leren. Juist door de ruime ervaring van de instructeur, kan hij/zij jou op je gemak stellen, waardoor je veilig en bewust leert autorijden. Tijdens een eerste les (proefles) zal de instructeur beoordelen welke ervaring je hebt en waar je nog aan moet werken tijdens de vervolglessen.
shutterstock_193689434-w1200-h1200

Rijles pakketten

Rijschool Nitro werkt met rijles pakketten. Afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt, kun je een aantal lesuren inkopen. Daarnaast bevat een rijles pakket ook 1 CBR praktijkexamen en 1 Eigen verklaring. Behalve autorijles pakketten bieden wij ook een rijbewijs autogarantie pakket aan. Hierbij zitten maximaal 4 herexamens aan verbonden.
Wil je geen compleet pakket afnemen of heb je maar een paar rijlessen nodig? Dan kan je natuurlijk ook gewoon een losse les bij ons afnemen.

Proefles

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag snel aan de slag met je autorijlessen dan kan je natuurlijk op de website kijken naar onze pakketten. Een beter idee is om de telefoon te pakken en een afspraak te maken voor een proefles. De instructeur kan je na een proefles vertellen wat het beste bij je zal passen. Heb je na je proefles nog vragen? Die beantwoorden wij graag. Pak snel je telefoon en bel 06-15167408 voor een proefles!

Vraag een proefles aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.