Gratis rijles in Rotterdam bij rijschool Nitro

Gratis rijles in Rotterdam en omstreken bij verkeersschool Nitro!

Ook snel aan je rijbewijs willen beginnen? Neem dan een gratis* rijles in Rotterdam bij Verkeersschool Nitro. Ook zo zat van die trein of bus en het jezelf zoveel makkelijker willen maken? Het halen van je rijbewijs biedt zoveel vrijheid! Je hoeft niet meteen te beslissen, het is namelijk mogelijk om eerst een gratis rijles in Rotterdam te nemen. Een afspraak hiervoor is een telefoontje van jou verwijderd. Rijschool Nitro gaat samen met jou op weg naar het beste resultaat met een hoog slagingspercentage.

*De gratis rijles geldt voor iedere nieuwe leerling die na de eerste les blijft rijden bij verkeersschool Nitro en een rijlespakket afneemt

gratis rijles

Waarom Nitro?

Rijschool Nitro biedt met professionele begeleiding een rijtraject aan met een hoge kans van slagen. Door de vele ervaring en één op één aandacht kan de instructeur precies aanvoelen wat de leerlingen nodig hebben. Er zijn geen wachttijden dus je kunt meteen aan de slag! Bij een gratis rijles in Rotterdam krijg je een goed beeld op welk niveau je zit door je vaardigheden te testen. Bij deze gratis rijles word een indicatie gegeven van hoeveel lessen de instructeur denkt dat je nodig gaat hebben. Hier kan dan vervolgens een van onze voordelige pakketten voor afgenomen worden wat op het advies aansluit. Het is ook belangrijk dat de leerling aangeeft wat hij of zij nodig denkt te hebben, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. De leerling heeft zelf ook inspraak en kan zelf het tempo bepalen. Hierop worden dan de lessen aangepast. Je hebt het dus zelf in de hand! Rijschool Nitro geeft ook rijlessen aan jongvolwassenen vanaf 16,5 jaar! Ben jij benieuwd naar de kwaliteiten van rijschool Nitro en wil jij snel en veilig de weg op kunnen? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op! Voor meer informatie over de rijschool, kun je ons bellen op 06-15167408 of mailen via info@verkeersschoolnitro.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.