Autorijles voor beginners

Home Autorijles voor beginners

rijschool dordrecht rotterdamVeilig en verantwoord je rijbewijs halen

Alle begin is moeilijk. Dat geldt ook voor autorijden, zeker als je nog geen enkele ervaring hebt is het zinvol om te letten op een aantal zaken die het behalen van je felbegeerde rijbewijs vereenvoudigen. Een van de aandachtspunten die belangrijk zijn bij het volgen van een autorijles als je begint met autorijden is uiteraard kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Persoonlijke aandacht is de succesfactor

Rijschool Nitro weet als geen ander hoe belangrijk het contact tussen instructeur en cursist is. Het kan het verschil maken tussen wel of niet slagen. Een ervaren rijinstructeur zal jou, als cursist, ten alle tijden op je gemak stellen. Autorijden dient immers ontspannen te zijn, zeker tijdens de rijles. Een ontspannen houding zorgt namelijk er voor dat je de lessen beter in je opneemt. Die persoonlijke benadering is effectief als het gaat om het slagingspercentage. Wil je weten hoe die benadering voor jou uitpakt? Vraag een proefles aan bij Rijschool Nitro. Voor slechts € 50,- krijg je een proefles onder begeleiding van een ervaren instructeur. Samen wordt er dan gekeken hoe snel jij je rijbewijs kan halen. Geen vage beloftes, maar een realistische benadering van jouw mogelijkheden.

shutterstock_71684590Je slaagt in 1 keer? Dan krijg je geld terug met onze garantiepakket!

Hoe makkelijk wil je het hebben? Wij geloven in onze eigen lesmethodes en willen ook onze leerlingen motiveren om in 1 keer te slagen door genoeg voorbereid te worden voor een praktijk examen. We zijn er van overtuigd dat door een persoonlijke aanpak waarbij de cursist centraal staat, het behalen van je rijbewijs eerder een logisch gevolg is dan een uitdaging. Vanzelfsprekend gaan we hier ver in. Momenteel hebben we een actie waarbij je de eerste 10 autorijlessen voor slechts € 249,- krijgt bij een pakket van minstens 30 lessen en krijg je bij het afnemen van een rijbewijsgarantie pakket, minstens € 300,- terug indien je de eerste keer slaagt. De kans is groot dat het lukt door onze optimale begeleiding.

Veilig rijden als uitgangspunt

Een keuze voor rijschool Nitro als opleidingsinstituut voor het behalen van je rijbewijs is een bewuste keuze voor kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht. Je krijgt je eigen vaste instructeur, de rijlessen volg je in een moderne goed onderhouden auto en de lessen zijn afgestemd op je eigen leertempo. Zo ben je er van verzekerd dat je rijlessen zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Uiteindelijk gaat het er om dat je niet alleen goed leert rijden maar zeker ook veilig. Heb je er al zin in gekregen? Bel vandaag nog voor een vrijblijvende proefles.

Vraag een proefles aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.