Spoedcursus rijles

Home Spoedcursus rijles

spoedcursus dordrecht rotterdamSpoedcursus rijles – Snel en verantwoord je rijbewijs behalen!

Kun je al aardig overweg met een auto? Dan is een spoedcursus rijles pakket geschikt om de fijne kneepjes en technieken zo snel mogelijk je eigen te maken en snel je rijbewijs te behalen. Door intensief achter elkaar te rijden kun je effectiever deelnemen aan de rijlessen. Je hebt dan ook minder lessen nodig omdat de lessen achter elkaar goed bij blijven in je gedachten. Wil jij niet lang wachten en zo snel mogelijk je rijbewijs behalen? Bel dan nu of vul het contactformulier in. Succes met het behalen van je rijbewijs!

spoedcursus rijles

Direct beginnen met een spoedcursus?

Bij ons heb je geen wachttijden. Je begint met een proefles zodat de instructeur kan bepalen in hoeveel dagen (5, 10 of 15 dagen) de spoedcursus gevolgd kan worden om overtuigd te zijn. Je zal minimaal 2 lessen achter elkaar per dag rijden met een korte pauze tussendoor om voldoende rust en concentratie te hebben tijdens het lessen.

Wat kost een spoedcursus?

De prijs en het aantal lessen zal in samenspraak met de rijinstructeur bepaald worden. Je kan al vanaf €795,- aan een spoedcursus deelnemen. We hebben geen wachttijden, dus je kunt direct beginnen.

Vraag een proefles aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.