Autorijlessen

Home Autorijlessen

Autorijles voor beginnende leerlingen

Heb je nog niet eerder in een lesauto gereden?  Dan kun je kiezen uit één van onze autorijles pakketten zodat je met voldoende rijlessen de basis vaardigheden goed onder controle krijgt voor een lagere prijs. Daarna nog de technieken verfijnen om feilloos te kunnen rijden zodat je klaar bent voor het examen. Je kunt eventueel van te voren een tussentijdse toets afleggen voor meer zekerheid. Met één van onze garantiepakketten zal je niet te veel betalen voor je rijbewijs, ook al slaag je in één keer met minder lessen.

Lees meer

 

Rijervaring, maar niet optimaal

Heb je al enige rijervaring maar zijn de technieken nog niet optimaal, dan kun je met één van onze kleinere pakketten meer rijervaring opdoen en de technieken eigen maken. Na de proefles beoordeelt de instructeur hoeveel rijlessen je nodig hebt om een veilige en volwaardige verkeersdeelnemer te worden zodat je klaar bent voor het CBR rijexamen.

Lees meer

 

Autorijles voor gevorderde leerlingen

Beheers je al de basisvaardigheden, maar de technieken nog niet volledig, dan kun je kiezen voor een kleine pakket of eventueel losse lessen om de technieken te verfijnen. Na de proefles beoordeelt de instructeur hoeveel rijlessen je nodig hebt om een veilige en volwaardige verkeersdeelnemer te worden zodat je klaar bent voor het CBR rijexamen.

Lees meer